21 Diner

Dessert Vegan panna cotta.JPG

Je ouders kunnen opgelucht ademhalen

en jij kunt lekker genieten van de avond

 

Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en maken aan de hand daarvan een passende vrijblijvende offerte.

De traditie die onder veel studenten leeft is het 21 diner. 

Nodig al je vrienden of vriendinnen uit in het ouderlijkhuis voor een onvergetelijk 21 diner. Je ouders beginnen vast al te stressen bij het idee dat ze moeten gaan koken voor jou en al je vrienden. Don’t worry, wij van De Horeca Waarnemer hebben voor jou (en je ouders) de oplossing waarbij je lekker achterover kan gaan zitten en ons het werk laat doen.

 

Thema diner

De Horeca waarnemer komt naar het huis van je ouders om samen met jou en wellicht één van je ouders te kijken wat er mogelijk is en hoeveel jullie zelf willen doen.

Uiteraard willen we graag weten wat jij graag zou willen eten of welk thema we aan het diner gaan hangen. Ga je of heb je bijvoorbeeld een reis door Azië gemaakt kunnen we het hele diner dat thema geven met authentieke Aziatische gerechten.

 

Walking Dinner, Sitting Dinner, Private chef

Wij doen alleen wat jij wilt! Wil je alleen onze gerechten hebben zodat je ouders dit kunnen serveren en zorgen dat de glazen niet leeg raken of wil je dat wij ook een gastheer of vrouw mee nemen zodat je ouders lekker kunnen relaxen.

Of je nu een walking dinner, sitting dinner of private chef wilt alles is mogelijk. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat je hele huis of thuis word klaar gezet een aangekleed naar jou wensen.

 

Uiteraard kunnen wij ook voor heerlijk begeleidende wijnen zorgen en we zoeken altijd naar een authentieke drank die aansluit op jou thema.