top of page

21 diner

Nodig al je vrienden of vriendinnen uit voor een onvergetelijk 21 diner.

 

Je ouders beginnen vast al te stressen bij het idee dat ze moeten gaan koken voor jou en al je vrienden. Don’t worry, wij van De Horeca Waarnemer hebben voor jou (en je ouders) de oplossing waarbij je ouders lekker achterover kunnen gaan zitten en ons het werk laten doen.

Thema diner

De Horeca Waarnemer komt naar je huis om te bespreken welk thema je aan het diner wilt geven. Ga je of heb je bijvoorbeeld een reis door Azië gemaakt kunnen we het hele diner dat thema geven met authentieke Aziatische gerechten. Aan de hand van je wensen en het gesprek, kunnen wij een passende en vrijblijvende offerte maken.

 

Walking dinner of sitting dinner

Wij doen alleen wat jij wilt! Wil je alleen onze gerechten hebben zodat je ouders dit kunnen serveren en zorgen dat de glazen niet leeg raken of wil je dat wij ook een gastheer of vrouw mee nemen zodat je ouders lekker kunnen relaxen.

Of je nu een walking dinner of een sitting dinner met een private chef wilt, alles is mogelijk. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je hele huis of tuin wordt klaar gezet en aangekleed naar jouw wensen.

 

Uiteraard kunnen wij ook voor heerlijk begeleidende wijnen zorgen en we zoeken altijd naar een authentieke drank die aansluit op jouw thema.

Dessert Vegan panna cotta.JPG

Je ouders kunnen opgelucht ademhalen

en jij kunt lekker genieten van de avond

 

Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en maken aan de hand daarvan een passende vrijblijvende offerte.

bottom of page