Barbecue

Genieten van een barbecue maar geen zin in alle voorbereidingen?

Wij komen graag op uw tuin-,bedrijfs, personeels of trouwfeest langs met onze barbecues en smoker om u geheel te ontzorgen.

Wij verzorgen de bbq het hele jaar door en zorgen er voor dat we altijd droog kunnen staan dus mocht het weer dus even tegen zitten komt uw evenement niet in gevaar en zullen wij gewoon kunnen gaan grillen.

Soorten barbecue

Wij bieden een vegetarische, vis of traditionele vlees barbecue aan en kunnen deze helemaal naar uw wens inrichten en op de specifieke wensen afstemmen.

 

Gluten of lactose vrij of een andere intolerantie is voor ons geen probleem wij zorgen voor passende alternatieven zodat iedereen optimaal kan genieten.

 

Luxe barbecue

Wilt u is wat anders dan normaal? Wij hebben de beste wilde oesters die we zowel rauw, roken als gemarineerd serveren. Samen met een 24 uur gegaard varken maakt dat uw evenement een culinaire belevenis om nooit te vergeten.

 

 

Full service

Wij nemen u alle zorgen uit handen door ons totaal pakket. Bij de rook achtige smaken van de gerechten horen uiteraard ook bijpassende dranken zoals met zorg geselecteerde wijnen en bieren. Uiteraard zal er een professionele kok achter de grill van onze barbecue en smoker staan.

 

Locatie

Wij kunnen vrijwel op elke locatie uit de voeten of het nu in Den Haag, Rotterdam, Westland, Utrecht is of ergens daar tussen in. Wij leveren altijd al onze barbecues af inclusief de benodigde borden en bestek.

 

Aantal personen en prijzen

De kosten voor een barbecue zijn afhankelijk van welke gerechten we samenstellen voor uw feest of bijeenkomst. Onze barbecue is al vanaf € 17,50 per persoon te bestellen.

Wij komen graag voor u barbecueën vanaf 10 personen maar maken onze buffetten uiteraard ook voor grote groepen tot 500 personen.

 

Op maat barbecue samenstellen

 

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek en maken aan de hand daarvan een passende vrijblijvende offerte.

Tel: 0642149239  |  Email: info@dehorecawaarnemer.nl

 

  • Instagram
  • Facebook