Barbecue

Genieten van een barbecue maar geen zin in alle voorbereidingen?

Wij komen graag op jullie tuin-,bedrijfs, personeels of trouwfeest langs met de barbecues, kamado en smoker van Zwart Vuur om jullie geheel te ontzorgen.

De inkopen doen we bij de lokale leverancier zodat we precies weten wat we krijgen en waar het vandaan komt. Alle producten die wij gebruiken zijn herbruikbaar of biologische afbreekbaar. Zo is het nog lekkerder genieten van je eten!

Wij verzorgen de bbq menu's het hele jaar door en zorgen er voor dat we altijd droog kunnen staan dus mocht het weer dus even tegen zitten komt het evenement niet in gevaar en zullen wij gewoon kunnen gaan grillen.

Soorten barbecue

Wij bieden een vegetarische/veganistische, vis of traditionele barbecue aan en kunnen deze helemaal naar jouw wens inrichten en op de specifieke wensen afstemmen.

Gluten, lactose vrij of een andere intolerantie is voor ons geen probleem wij zorgen voor passende alternatieven zodat iedereen optimaal kan genieten.

 

Luxe barbecue

Wilt u is wat anders dan normaal? Wij hebben de beste wilde oesters die we zowel rauw, roken als gemarineerd serveren. Samen met een 24 uur gegaard varken maakt dat uw evenement een culinaire belevenis om nooit te vergeten.

 

 

Full service

Wij nemen je alle zorgen uit handen door ons totaal pakket. Bij de rook achtige smaken van de gerechten horen uiteraard ook bijpassende dranken zoals met zorg geselecteerde wijnen en bieren. Laat onze gastronoom je verbluffen met smaak combinaties en laat je glas bijvullen door onze gastheren en vrouwen. Uiteraard zal er altijd kok achter de grill van onze barbecue, kamado en smoker staan die graag aan de gasten verteld wat hij aan het maken is en een kijkje geeft op zijn/haar grill.

 

Locatie

Wij kunnen vrijwel op elke locatie uit de voeten of het nu in Den Haag, Rotterdam, Westland, Utrecht is of ergens daar tussen in. Wij leveren altijd al onze barbecues af inclusief de benodigde borden en bestek.

 

Aantal personen en prijzen

De kosten voor een barbecue zijn afhankelijk van welke gerechten we samenstellen voor jullie feest of bijeenkomst. Onze barbecue is al vanaf € 17,50 per persoon te bestellen.

Wij komen graag voor u barbecueën vanaf 10 personen maar maken onze buffetten uiteraard ook voor grote groepen tot 500 personen.

 

Op maat barbecue samenstellen

 

Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en maken aan de hand daarvan een passende vrijblijvende offerte.