Bruiloft

Op de één van de mooiste dagen van jullie leven samen is genieten van het moment het belangrijkste. Met onze bruiloft catering kan je zorgeloos genieten van jullie dag en van de mensen om jullie heen. Wij zorgen voor de culinaire invulling van de lunch of het huwelijksdiner maar, ook voor alle hapjes tijdens het feest of de receptie.

 

Onze huwelijks catering is er opgericht om jullie geheel te kunnen ontlasten op het gebied van eten en drinken. Ook de aankleding van de locatie kunnen we voor onze rekening nemen. Welke locatie jullie ook kiezen wij kunnen overal uit de voeten. De Horeca Waarnemer zorgt er voor dat alles geregeld is voor jullie huwelijk en dat daarna alles ook weer netjes opgeruimd word. Jullie hoeven dus alleen maar te genieten van de bruiloft.

 

De Horeca Waarnemer bespreekt vooraf met jullie wat de wensen zijn en welke (kleuren)thema’s jullie bruiloft heeft. Aan de hand daarvan zullen wij een voorstel doen die gepersonaliseerd is naar jullie wensen en dromen. Geen verzoek of idee is ons te gek en zijn altijd opzoek naar creatieve ideeën om jullie bruiloft nog mooier te maken.

 

Bruiloft barbecue

Onze grillmaster van Zwart Vuur staat tijdens jullie huwelijksdiner klaar met de lekkerste gerechten van de grill.

Deze gerechten hoeven uiteraard niet alleen vlees gerechten te zijn maar kunnen ook geheel vegetarisch of veganistisch gemaakt worden. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Bruiloft buffet

Wij serveren graag op jullie bruiloft een uitgebreid warm en koud buffet in bijvoorbeeld Italiaanse of Mediterrane stijl. De Horeca Waarnemer zal er voor zorgen dat het buffet met de grootste zorg gepresenteerd word aan jullie gasten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Bruiloft walking dinner

Het dinner je zorgen te maken over de tafelschikking. Gewoon heerlijk door elkaar heen staan en zitten zonder een vaste plek. De Horeca Waarnemer serveert 5 of meer gangen in kleine gerechten die met enkel een vork of met de vingers gegeten kan worden. Bekijk hier de mogelijkheden.

Receptie hapjes

Hapjes tijdens de receptie of het huwelijksfeest zijn even belangrijk als de lunch of het dinner.

De Horeca Waarnemer maakt jullie huwelijks receptie en feest compleet met een grote diversiteit aan hapjes. De hapjes kunnen aan elk moment van de dag worden aangepast zodat er altijd een passende culinaire invulling is. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Wij kunnen de locatie of uw huis ook aankleden met partymaterialen zoals statafels, zitgelegenheden, cadeau tafels, garderobe faciliteiten, audiovisuele voorzieningen, sfeerverlichting en groendecoraties. 

Jullie dag geheel verzorgd. 

 

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek en maken aan de hand daarvan een passende vrijblijvende offerte.