Bruiloft 

Op de één van de mooiste dagen van jullie leven samen is genieten van het moment het belangrijkste. Met onze bruiloft catering kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie dag en van de mensen om jullie heen. Wij zorgen voor de culinaire invulling van de lunch of het huwelijksdiner en voor alle hapjes tijdens het feest of de receptie.

 

Onze huwelijks catering is er opgericht om jullie geheel te ontzorgen op het gebied van eten en drinken. Ook de aankleding van de locatie kunnen we voor onze rekening nemen. Welke locatie jullie ook kiezen wij kunnen overal uit de voeten.

 

Bruiloft barbecue

Onze grillmasters van Zwart vuur staan tijdens jullie huwelijksdiner klaar met de lekkerste gerechten van de grill.

Deze gerechten hoeven uiteraard niet alleen vlees of vis gerechten te zijn maar kunnen ook geheel vegetarisch of veganistisch gemaakt worden. Bekijk hier de site van Zwart Vuur.

 

Bruiloft buffet

Wij serveren graag op jullie bruiloft een uitgebreid warm en koud buffet in bijvoorbeeld Italiaanse of Mediterrane stijl. De Horeca Waarnemer zal er voor zorgen dat het buffet met de grootste zorg gepresenteerd wordt aan jullie gasten. Bekijk hier een aantal mogelijkheden.

Bruiloft walking dinner

Bij dit diner hoef je je geen zorgen te maken over de tafelschikking. Gewoon heerlijk door elkaar heen staan en zitten zonder een vaste plek. Een walking dinner zijn kleine gerechten in 5 of meer gangen die met enkel een vork of met de vingers gegeten kan worden. Bekijk hier het voorbeeldmenu.

Receptie hapjes

Hapjes tijdens de receptie of het huwelijksfeest zijn even belangrijk als de lunch of het dinner. De Horeca Waarnemer maakt jullie huwelijks receptie en feest compleet met een grote diversiteit aan hapjes. Bekijk hier de mogelijkheden.

Aankleding

Wij kunnen de locatie of uw huis ook aankleden met partymaterialen zoals statafels, zitgelegenheden, cadeau tafels, garderobe faciliteiten, audiovisuele voorzieningen, sfeerverlichting en groendecoraties. Zo hoeven jullie met minder leveranciers in conclaaf. 

Nog op zoek naar een locatie voor jullie bruiloft in Den Haag?

Wij hebben het mooiste plekje op het strand, of liever in het groen?

Jullie dag geheel verzorgd. 

 

Laat ons jullie idee weten in een persoonlijk gesprek en aan de hand daarvan maken wij een offerte die past bij het concept.