buffet zwart vuur.jpg

Buffetten

Een feest vieren en geen uren in de keuken willen staan om alles voor te bereiden en op het feest geen tijd hebben voor je gasten? Dan hebben wij de oplossing. In een professionele keuken bereiden wij een buffet met duurzame gerechten naar wens en bezorgen dat aan huis of op locatie, inclusief alle benodigdheden. Uiteraard zijn alle benodigdheden die wij gebruiken van herbruikbaar of biologisch afbreekbaar materiaal.

Ideaal voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement.

Soorten buffetten

Wij maken luxe buffetten met net dat kleine beetje extra. Zo halen we onze producten bij de lokale leveranciers en kiezen wij onze producten met de grootst mogelijke zorg uit. Uiteraard is er niks voor ons te gek en denken we graag met jullie mee. Een warm en koud buffet met de smaken van de Italiaanse keuken, vegetarisch en veganistische  buffet of toch liever de rokerige smaken van een barbecue buffet van Zwart Vuur?

 

Kosten

De kosten voor een buffet zijn afhankelijk van de hoeveelheid en welke gerechten we samen uitzoeken voor uw feest of bijeenkomst. Onze buffetten zijn al vanaf vanaf 10 personen vanaf € 21,50 per persoon te bestellen.

buffetten menu.png

Italiaans buffet

Buffet De Horeca Waarnemer

Op maat buffet samenstellen

 

Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en maken aan de hand daarvan een passende en vrijblijvende offerte.