Hapjes

De lekkerste hapjes voor uw bijeenkomst bestel je bij De Horeca Waarnemer.

Heeft u iets te vieren of wilt u de mensen op de vrijdagmiddag borrel verrassen met iets lekkers?

De Horeca Waarnemer verzorgd dit graag. Wij leveren de hapjes aan huis of uw bij uw bedrijf in Den Haag, Westland of Rotterdam. Zo hoeft u zich er geen zorgen over te maken en heeft u echt iets feestelijks in huis.

Wij leveren onze hapjes op schalen of planken compleet met servetten en prikkers af op het door u gekozen tijdstip en komen het ook weer ophalen.

 

Hapjes & tapas bestellen

Een borrel bestellen bij De Horeca Waarnemer gaat eenvoudig en gemakkelijk. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment hapjes en tapas , zodat er voor ieder wat lekkers bij zit. Zo houden wij altijd rekening met mensen met een bepaald dieet zoals een lactose, gluten of Vegetarischevoorkeur.  

Voor een uitgebreide borrel kunnen wij des gewenst ook diverse tapas gerechten leveren om van uw borrel een lichte maaltijd te maken.

 

Onze hapjes zijn altijd dagvers en met de grootste zorg voor u gemaakt. Hierdoor is het noodzakelijk dat wij uw bestelling 2 dagen vooraf binnen hebben zodat wij ook aan uw bestelling de zorg kunnen geven die het verdiend.

Borrelplank op maat

 

Wij stellen de hapjes & tapas graag samen naar uw smaak. Neem gerust contact op met De Horeca Waarnemer en laat uw wensen weten. 

Of liever direct een samengesteld menu met de prijzen zien?