Lunch catering

De lekkerste belegde broodjes bestellen doet u bij De Horeca Waarnemer.

Heeft u een vergadering of andere bijeenkomst en wilt u daarvoor broodjes bestellen? Wij van De Horeca Waarnemer verzorgen dit graag. Wij leveren onze broodlunches bij u af in Den Haag, Westland en Rotterdam. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de voorbereiding en het maken van een uitgebreide lunch. Belegde broodjes bestellen zorgt ervoor dat de organisatie van uw vergadering, feest of andere bijeenkomst soepel verloopt. Wij leveren de broodjes op het gewenste tijdstip bij u af op nette opgemaakte schalen of planken en komen na afloop dit ook weer ophalen.

 

Uitgebreide lunch catering

Een lunch bestellen bij De Horeca Waarnemer gaat eenvoudig en gemakkelijk. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment belegde broodjes, zodat er voor ieder wat lekkers bij zit. Zo houden wij altijd rekening met mensen met een bepaald dieet zoals een lactose, gluten of Vegetarischevoorkeur.  

Voor een uitgebreide lunch kunnen wij des gewenst ook diverse soepen en salades leveren om uw brood lunch wat meer aan te kleden. De broodjes van De Horeca Waarnemer zijn in verschillende categorieën er zijn bijvoorbeeld pistolets, zachte bolletjes en waldkornbollen te bestellen. Wij beleggen elk broodje met zorg het broodbeleg is altijd divers en u mag er van uit gaan dat wij enkel met producten werken van de beste kwaliteit.

 

Kosten

De kosten voor onze brood lunch zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Maar zijn al te bestellen vanaf €2,70 per broodje! De lunch kunt u hierzelf gemakkelijk samen stellen. 

Uiteraard helpen wij u graag met het samen stellen van uw ideale brood pakket.

Uw lunch catering op maat

 

Wij kunnen de locatie of uw huis ook aankleden met partymaterialen zoals statafels, zitgelegenheden, cadeau tafels, garderobe faciliteiten, audiovisuele voorzieningen, sfeerverlichting en groendecoraties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan.

Tel: 0642149239  |  Email: info@dehorecawaarnemer.nl

 

  • Instagram
  • Facebook