Lunch catering

De lekkerste duurzame belegde broodjes bestellen doe je bij De Horeca Waarnemer.

Heb je een vergadering of andere bijeenkomst en wil je daarvoor broodjes bestellen? Wij van De Horeca Waarnemer verzorgen dit graag. Wij leveren onze duurzame broodlunches bij jou af in Den Haag, Westland en Rotterdam. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de voorbereiding en het maken van een uitgebreide lunch. Belegde broodjes bestellen zorgt ervoor dat de organisatie van je vergadering, feest of andere bijeenkomst soepel verloopt. Wij leveren de broodjes op het gewenste tijdstip bij jou af op nette opgemaakte biologisch afbreekbare schalen of herbruikbare planken en komen na afloop dit ook weer ophalen.

 

Uitgebreide lunch catering

Een duurzame lunch bestellen bij De Horeca Waarnemer gaat eenvoudig en gemakkelijk. Zo kan je kiezen uit een ruim assortiment belegde broodjes, zodat er voor ieder wat lekkers bij zit. Zo houden wij altijd rekening met mensen met een bepaald dieet zoals een lactose, gluten of Vegetarische en veganistische voorkeur.  

Voor een uitgebreide lunch kunnen wij des gewenst ook diverse soepen en salades leveren om de brood lunch mee aan te kleden. De broodjes van De Horeca Waarnemer zijn in verschillende categorieën er zijn bijvoorbeeld pistolets, zachte bolletjes en waldkornbollen te bestellen. Wij beleggen elk broodje met zorg, het broodbeleg is altijd divers en je mag er van uit gaan dat wij enkel met producten werken van de beste  duurzame kwaliteit van lokale leveranciers.

 

Kosten

De kosten voor onze brood lunch zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt. Maar zijn al te bestellen vanaf €2,70 per broodje! De lunch kan je hier zelf gemakkelijk samen stellen. 

Uiteraard helpen wij je graag met het samen stellen van het ideale lunch pakket.

Sweettable.jpeg

Jouw lunch catering op maat

 

Wij kunnen de locatie of je huis ook aankleden met partymaterialen zoals statafels, zitgelegenheden, cadeau tafels, garderobe faciliteiten, audiovisuele voorzieningen, sfeerverlichting en groendecoraties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan.