Mousserende wijn

Masterclass

Mousserende wijnen spreken tot de verbeelding en staan garant voor feest. De Horeca Waarnemer viert dit feestje graag met u mee en laat u aan de hand van zes verschillende mousserende wijnen proeven hoe boeiend en divers de wereld van de bubbels is. Champagne, Cava, Prosecco of een andere mousserende wijn wat is nou het verschil?

De mousserende wijn is bij uitstek voor een feest om mee te proosten. Leer in één middag of avond samen je uw collega’s, vrienden of familie de reden waarom we eigenlijk toasten met Champagne. De verschillende eigenschappen en bereidingen van deze feestelijke en bijzondere wijn.

Vaak laten we de kurken knallen om iets te vieren en drinken we ons glaasje leeg zonder na de denken. Zonde! Er valt zo veel te proeven en te ontdekken bij mousserende wijnen. De sommelier van De horeca Waarnemer heeft voor deze workshop speciaal geselecteerd. Door deze wijnen ontdekt u onder andere de verschillende manieren waarop mousserende wijnen zoals champagne, cava en prosecco gemaakt worden. Hierbij komen ook verschillen in kwaliteit aan bod. En uiteraard is het ook gewoon lekker lachen en genieten!

Den Haag, Rotterdam, Westland

De sommelier van De Horeca Waarnemer kan de wijn en bubbels workshop op vrijwel iedere locatie in Den Haag, Rotterdam en het Westland geven. Wij komen naar u toe en De Horeca Waarnemerontzorgt u volledig door alle benodigdheden mee te nemen zoals glazen, brood en statafels. Uiteraard zullen wij ook spuugbakken en water mee nemen zodat de personen die nog moeten rijden dit ook op een verantwoorden manier kunnen doen.

Prijzen

De Kosten voor de wijn en kaas workshop zijn € 59,- per persoon en is boeken vanaf 6 personen. De minimale leeftijd voor deze workshop is 18 jaar.

Proost!

 

Geniet na deze masterclass nog meer van je glas bubbels. En leer direct een paar leuke feitjes waarom we proosten.