Prijzen
buffetten feestdagen
Brunch buffet traditioneel
(te bestellen vanaf 10 personen)
Koude gerechten
-
Huisgemaakte eiersalade
-
Quinoa Salade met rucola, bladspinazie en mozzarella
-
Kaasplateau met oude kaas, jonge kaas en brie
-
Charcuterie met Parmaham, beenham, gerookte kip en salami
-
Luxe broodmand gevuld met harde versgebakken broodjes
-
Boerenbrood wit/bruin
-
Krentenbrood met amandelspijs
-
Jam, hagelslag en boter
Warme gerechten
-
Roerei met tuinkruiden en gebakken champignons
-
Pasteitje met huisgemaakte ragout
Incl. bereidingsadvies om het warm te houden/maken.
Dranken
-
Melk
-
Jus d’orange
Prijs: € 18,00 per persoon
Kinderen van 0 tot 2 jaar gratis en van 3 tot 10 jaar € 9,00.
Wilt u helemaal ontzorgd worden, bestel dan ook uw borden, bestek, glaswerk en servetten voor slechts € 2,50 per persoon.
Brunch buffet De Horeca Waarnemer
(te bestellen vanaf 10 personen)
Koude gerechten
-
Huisgemaakte eiersalade
-
Quinoa Salade met rucola, bladspinazie en mozzarella
-
Kaasplateau met oude kaas, jonge kaas en brie
-
Charcuterie met Parmaham, beenham, gerookte kip en salami
-
Visplateau met gerookte zalm, forel en makreel
-
Luxe broodmand gevuld met harde versgebakken broodjes
-
Boerenbrood wit/bruin
-
Croissants
-
Krentenbrood met amandelspijs
-
Vers fruit salade
-
Jam, hagelslag en boter
Warme gerechten
-
Roerei met tuinkruiden en gebakken champignons
-
Uitgebakken spek
-
Pasteitje met huisgemaakte ragout
-
Gevulde tomaten
Incl. bereidingsadvies om het warm te houden/maken.
Dranken
-
Mousserende wijn
-
Jus d’orange
-
Melk
Prijs: € 23,00 per persoon
Kinderen van 0 tot 2 jaar gratis en van 3 tot 10 jaar € 11,50.
Wilt u helemaal ontzorgd worden, bestel dan ook uw borden, bestek, glaswerk en servetten voor slechts € 2,50 per persoon.
Extra te bestellen bij de brunch buffetten
Salades:
-
Vers fruit salade €2,50
-
Salade geroosterde seizoens groente €3,50
-
Peulvruchten avocado salade €3,50
Vlees gerechten:
-
Warme beenham met mosterdsaus €4,00
-
Chipolata worstjes €3,00
-
Seizoen paté €3,00
Vis gerechten:
-
Oesters geopend en met limoen €3,50
-
Zeevruchten salade €5,00
-
Visplateau; zalm, forel en makreel €4,50
Extra’s
-
Stokbrood met kruidenboter en aioli €2,50
-
American pancakes met maple syrup €5,00
-
Vers fruit smoothie €4,50
Bovenstaande gerechten zijn vanaf 5 personen bij te bestellen, de aangegeven prijzen zijn per gerecht.
Borrel Plateau traditioneel
€ 9,50 p.p. (te bestellen vanaf 5 personen)
Het plateau bestaat uit een selectie van de volgende producten in tapas vorm:
Charcuterie van Parmaham, spinata Romana, saltufo, seranoham, rookvlees, eendenborst en gevulde kipfilet
Vis hors d’oeuvre met gerookte zalm en tonijnsalade
Kaas selectie van sambalkaas, grana padano, tartufo, oude boerenkaas, queso mancheco, gevulde brie en camembert
Vers brood met aioli en kruidenboter
Gemarineerde knoflook gamba’s en Spaanse gehaktballetjes
Borrel Plateau De Horeca Waarnemer
€ 11,50 p.p. (te bestellen vanaf 5 personen)
Het plateau bestaat uit een selectie van de volgende producten in tapas vorm:
Charcuterie van Parmaham, spinata Romana, saltufo, seranoham, rookvlees, eendenborst en gevulde kipfilet
Vis hors d’oeuvre met gerookte zalm, gerookte makreel en tonijnsalade
Kaas selectie van sambalkaas, grana padano, tartufo, Boeren oudenkaas, queso mancheco, gevulde brie, saint albrayen camembert
Notenbrood en vers brood met Aioli en kruidenboter
Olijven
Gemarineerde knoflook Gamba’s, Spaanse gehaktballetjes en kipspiesjes
Borrel Plateau De Luxe
€ 13,50 p.p. (te bestellen vanaf 5 personen)
Het plateau bestaat uit een selectie van de volgende producten in tapas vorm:
Charcuterie van Parmaham, spinata Romana, saltufo, seranoham, rookvlees, eendenborst en gevulde kipfilet
Vis hors d’oeuvre met gerookte zalm, gerookte makreel en tonijnsalade
Kaas selectie van sambalkaas, grana padano, tartufo, Boeren oudenkaas, queso mancheco, gevulde brie, saint albrayen camembert
Notenbrood en vers brood met aioli, tapenade en kruidenboter
Olijven, gevulde pepers en groente crudité
Nacho’s metjalapeño, rode ui en kaas, geserveerd met 3 sausen
Gemarineerde knoflook gamba’s, Spaanse gehaktballetjes en kipspiesjes
Warm en koud buffet traditioneel
(te bestellen vanaf 10 personen)
Koude gerechten:
-
Meloen met rauwe ham en walnoten
-
Zalmsalade van geplukte zalm met kappertjes en zongedroogde tomaat
-
Caprese salade met balsamico en olijfolie
Warm gerechten:
-
Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een champignonroomsaus
-
Op de huid gebakken zalm met een witte wijn-dragonsaus
-
Tortellini gevuld met ricotta rode pestosaus
Bijgerechten:
-
Gebakken rozevalaardappeltjes in de olijfolie met verse kruiden
-
Haricotsverts met uitgebakken spekjes
-
In jus’d orange sous vide gegaarde witlof
Prijs: € 29,50 per persoon
Kinderen van 0 tot 2 jaar gratis en van 3 tot 10 jaar € 14,75.
Wilt u helemaal ontzorgd worden, bestel dan ook uw borden, bestek, glaswerk en servetten voor slechts € 2,50 per persoon.
Warm en koud buffet De Horeca Waarnemer
(te bestellen vanaf 10 personen)
Koude gerechten:
-
Meloen met rauwe ham en walnoten
-
Zalmsalade van geplukte zalm met kappertjes en zongedroogde tomaat
-
Caprese salade met balsamico en olijfolie
-
Carpaccio met pijnboompitten, rucola, kaas en truffelmayonaise
-
Brood met kruidenboter en aioli
Warme gerechten:
-
Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een champignonroomsaus
-
Op de huid gebakken zalm met een witte wijn-dragonsaus
-
Tortellini gevuld met ricotta rode pestosaus
-
Truffel risotto met shiitake
-
Mediterraanse kip met olijven, knoflook en pestosaus
Bijgerechten
-
Gebakken rosevalaardappeltjes in de olijfolie met verse kruiden
-
Gegrilde seizoengroente
-
In jus’d orange sous vide gegaarde witlof
Prijs: € 31,50 per persoon
Kinderen van 0 tot 2 jaar gratis en van 3 tot 10 jaar € 15,00.
Wilt u helemaal ontzorgd worden, bestel dan ook uw borden, bestek en servetten voor slechts € 2,50 per persoon.
Warm en koud buffet De Luxe
(te bestellen vanaf 10 personen)
Koude gerechten:
-
Meloen met rauwe ham en walnoten
-
Zalmsalade van geplukte zalm met kappertjes en zongedroogde tomaat
-
Caprese salade met balsamico en olijfolie
-
Carpaccio met pijnboompitten, rucola, kaas en truffelmayonaise
-
Brood met kruidenboter en aioli
-
Bruchetta van knoflook, tomaat en basilicum
Warm gerechten:
-
Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een champignonroomsaus
-
Op de huid gebakken zalm met een witte wijn-dragonsaus
-
Tortellini gevuld met ricotta rode pestosaus
-
Truffel risotto met shiitake
-
Mediterraanse kip met olijven, knoflook en pestosaus
Bijgerechten:
-
Gebakken rosevalaardappeltjes in de olijfolie met verse kruiden
-
Gegrilde seizoengroente
-
In jus’d orange sous vide gegaarde witlof
-
pom duchesse met verse tuinkruiden
Dessert:
-
Vers fruit salade
-
Sweet tabel met brownie, soesjes, chocolade en peti four.
Prijs: € 38,50 per persoon
Kinderen van 0 tot 2 jaar gratis en van 3 tot 10 jaar € 19,25.
Wilt u helemaal ontzorgd worden, bestel dan ook uw borden, bestek en servetten voor slechts € 2,50 per persoon.