Private chef dessert.jpeg

Private chef

Soms is de perfecte plek gewoon thuis.

De intieme sfeer, geen reistijd en toch een lunch of diner op topniveau.
Met een private chef krijgt u maatwerk uit eigen keuken. en is zoveel meer dan een gewone catering. De gerechten, het aantal gangen en de manier van serveren bespreken we vooraf zodat het precies wordt wat u voor ogen heeft.
Op een unieke manier uw partner ten huwlijkvragen of met vrienden die u al lang niet meer gezien hebt en in alle rust willen bij praten. Dit kan allemaal omdat uw kok aan huis komt.

Kok aan huis

Wij zorgen dat we een paar uur vooraf aanwezig zijn om uw tafel er onberispelijk uit te laten zien en de laatste hand te leggen aan de gerechten in uw keuken.


Terwijl u heerlijk aan tafel kan blijven zitten met uw gasten serveren wij de gerechten met desgewenst een kleine toelichting en uiteraard een passend glas wijn.


Tegen de tijd dat u en de gasten aan de koffie zitten zorgen wij ervoor dat de keuken weer helemaal schoon gemaakt is.

Aantal personen en prijzen

Wij komen graag voor een thuisdiner vanaf twee personen en afhankelijk van de grote van uw keuken kunnen we dit verzorgen vanaf 10 personen. De prijs is afhankelijk van het aantal gasten en gangen maar is al te realiseren vanaf € 47,50 per persoon en een wijn arrangement al vanaf €11,95 per persoon.
 

Samen de mogelijkheden bespreken?

 

Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek en maken aan de hand daarvan een passende vrijblijvende offerte.