Receptie

De Horeca Waarnemer verzorgd graag de receptie van uw bijeenkomst of feest.

Door dat wij flexibel zijn met onze arrangementen en we graag mee denken met u kunnen we altijd een passend voorstel maken. De receptie kunnen wij begeleiden met zowel drankjes als hapjes of los van elkaar. Wij kunnen de receptie ook begeleiden met personeel.

Uw receptie 

Hoe uw receptie er uit komt te zien bepaald u helemaal zelf. Wilt u bijvoorbeeld een open bar of liever bediending die met drankjes rond gaat. De hapjes kunnen zowel warm als koud geserveerd worden en zullen worden geserveerd als vingerfood. Op de tafels kunnen we hapjes neer zetten als bijvoorbeeld groente crudité of huis gebrande nootjes. 

 

Het assortiment 

De drankjes zijn die geserveerd worden zijn erg belangrijk voor de sfeer en de uitstraling van de bijeenkomst. Daarom passen wij het assortiment aan naar uw specifieke wensen.

Zo kunnen wij bij opening van de receptie de gasten ontvangen met koffie en thee, maar ontvangst met een mousserende wijn is uiteraard ook een mogelijkheid.

De dranken die gedronken worden zullen rijkelijke aanwezig zijn zodat niemand met een leeg glas zal hoeven staan. Tevens zijn onze gastheer/vrouwen er in getraind om alle legen glazen direct mee te nemen zodat deze zich niet zullen ophopen op de tafel.

 

Als u sprekers heeft tijdens de receptie zullen wij er alles aan doen dat alle aandacht naar deze personen uit zal gaan. Dit betekend dat wij er zorg voor zullen dragen dat voorafgaand aan de spreker iedereen zijn glazen gevuld zijn en een eventuele ronde met hapjes is afgerond.

Hierdoor kunnen wij rust creëren in uw evenement.

Entertainment 

Entertainment aan de receptie toevoegen in de vorm van een illusionist of een band.

Of liever een photobooth inclusief toebehoren? Wij kunnen uw receptie zo veel uitbreiden als u zelf maar wilt. 

 

Prijzen

Wij bieden onze dranken arrangementen al aan vanaf € 6,50 per persoon, per uur. Dit is inclusief frisdrank, sappen, koffie, thee, pils en wijn.

Onze receptie hapjes zijn al te bestellen vanaf 0,60 cent per hapje en kunnen ook geleverd worden zonder personeel. Wij zullen dan de hapjes netjes opmaken en op schalen leggen en u kunt ze zelf rond laten gaan

Uw receptie op maat

 

Wij kunnen de locatie of uw huis ook aankleden met partymaterialen zoals statafels, zitgelegenheden, cadeau tafels, garderobe faciliteiten, audiovisuele voorzieningen, sfeerverlichting en groendecoraties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan.