Receptie

De Horeca Waarnemer kan naast de hapjes, ook de drankjes, aankleding, garderobe en bedienend personeel voor jullie receptie verzorgen. 

Tijdens jullie receptie kunnen we de drankjes in de vorm van een open bar serveren, of door een paar vlotte mensen die met de drankjes rond zullen gaan. 

 

Receptie hapjes

De hapjes voor jullie receptie kunnen zowel warm, als koud geserveerd worden in de vorm van fingerfood. Onze hapjes zijn al te bestellen vanaf 0,60 cent per hapje. We kunnen op de tafels meer hapjes neer zetten zoals bijvoorbeeld groente crudité of huis gebrande nootjes. Mogen de hapjes meer vullen? Kies dan voor foodcorners, foodtrucks of een walking dinner van De Horeca Waarnemer. 

 

Receptie dranken

Is het een idee om bij de opening van de receptie jullie gasten feestelijk te ontvangen met een glaasje mousserende wijn, of is een cocktail misschien wel veel meer wat bij jullie past?

Wij houden rekening met jullie planning en zorgen ervoor dat voorafgaand aan een spreker, de glazen gevuld zijn en een ronde met hapjes is afgerond. 

 

Wij bieden ons drank arrangement aan vanaf € 6,50 per persoon, per uur. Dit is inclusief frisdrank, sappen, pils en wijn.

Aankleding & entertainment 

Naast de catering verzorgen wij de aankleding en entertainment van de receptie. Denk aan statafels, decoratie, dj, een band, of een crazy photobooth inclusief de crazy props. 

Uw receptie op maat

 

Vraag via onderstaande knop een offerte aan met in het kort wat het idee is en wij bellen jullie terug voor de details.