Genieten van de heerlijkste duurzame gerechten en bijpassende dranken zonder dat je statisch aan een tafel zit. Er zal worden rondgelopen door onze medewerkers van de bediening met dienbladen gevuld met hapjes. De gerechten die we serveren tijdens een walking dinner zijn allemaal handzaam van formaat zodat deze makkelijk gegeten kunnen worden met je handen, lepel of alleen een vork.

Hierdoor is het de ideale oplossing om de gasten op een ontspannen wijze van een maaltijd te voorzien en met elkaar in contact te laten komen. Hierdoor hoeft er niet meer tussen elke gang gewisseld van plek te worden, maar kunnen de gasten tijdens het eten elkaar spreken zonder een gedwongen sfeer.

Menu’s en recepten

Wij stellen geheel naar jullie smaak het menu en de recepten samen. Dit kan van een 5 tot 10 gangen menu zijn en serveren wij geheel in eigen stijl en sfeer. Een walking dinner kan in alle vormen en maten.

Wil je bijvoorbeeld onze oesterman die geheel in eigen stijl de beste wilde oesters opent en rookt? Of wil je de lekkerste hamburger of groenten live gegrild hebben boven openvuur op onze barbecue? Dan is het walking dinner in food truck style echt iets voor jullie.

Liever een keuken achter de schermen? Geen probleem! Wij zorgen dat alles is voorbereid en maken het achter de schermen af. Wij denken graag met jullie mee om er een geslaagd evenement van te maken.

Locaties

We serveren onze walking dinner op de locatie die jij wenst of dat nu in Den Haag, Rotterdam, Delft, Utrecht is of ergens daar tussen in. Wij nemen alles mee en zorgen voor een geweldige culinaire invulling. Uiteraard is het ook mogelijk dat we de aankleding van de locatie doen.

Kosten

De kosten van een walking dinner zijn afhankelijk van de keuzes die we maken in de gerechten. Een walking dinner menu kan al vanaf € 22,50 per persoon, het is mogelijk vanaf 15 tot en met 250 personen.

 

De duur van het walking dinner is ongeveer 2 tot 2,5 uur maar kan des gewenst ook worden opgerekt naar een avondvullend programma.

 

Walking dinner

Op maat walking dinner samenstellen

Gasten verbluffen, dat is waar wij goed in zijn met bijzondere smaakervaringen en onvervalste gastvrijheid.

 

Samen vormen de gerechten een volledig diner waar uw gasten nog lang over zullen napraten.