Wijn & Kaas

Ook een groot liefhebber van wijn & kaas? Dan is dit de wijn-workshop voor jou.

De gastronoom van De Horeca Waarnemer neemt je mee naar de verschillende smaken van de wijn en kaas.
Leer hoe je de verschillende smaken van wijn en kaas kan onderscheiden en wat er bij elkaar past en wat nou juist niet.

Op een leuke ongedwongen manier leer je samen met je collega’s, vrienden of familie de basis van wijn proeven. De grote diversiteit van kazen en wijnen gaan we samen ontdekken en proeven.
De Horeca Waarnemer laat je heerlijke wijnen proeven die in eens niet lekker meer zijn met bepaalde kazen, maar juist nog beter worden met andere soorten kaas. Aan het einde van de workshop weten jullie waar je op moet letten als je een wijn wilt gaan combineren kaas.De duur van deze workshop is
ongeveer 2 uur waarin we theorie en praktijk direct combineren zodat het een leuke dynamische wijn en kaas workshop wordt.

Den Haag, Rotterdam, Westland

De gastronoom van De Horeca Waarnemer kan de wijn en spijs workshop op vrijwel iedere locatie in Den Haag, Rotterdam en het Westland geven. Wij komen naar u toe en De Horeca Waarnemer ontzorgt u volledig door alle benodigdheden mee te nemen zoals glazen borden en statafels. Uiteraard zullen wij ook spuugbakken en water mee nemen zodat de personen die nog moeten rijden dit ook op een verantwoorden manier kunnen doen.

Prijzen

De Kosten voor de wijn en kaas workshop zijn €45,- per persoon en is boeken vanaf 6 personen. De minimale leeftijd voor deze workshop is 18 jaar.

Kaasplateau 

 

Wijn smaakt nog beter met kaas.

Wij leggen je graag uit hoe je de perfecte wijn uitzoekt bij jou kaasplateau.